MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oussama Tannane terug op trainingsveld Heracles

05 mei 2015 | in Sport | Reageer

Oussama-TannaneOussama Tannane heeft vandaag (dinsdag) na lange afwezigheid zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Heracles Almelo. De talentvolle aanvaller werd in februari tot nader order uit de selectie gezet, na een akkefietje op de training.

Na drie maanden is het tijd voor een terugkeer. Dat maakt Heracles dinsdag bekend via de officiële kanalen.

‘Oussama heeft de afgelopen periode heel hard aan zichzelf gewerkt. De tijd is nu daar dat hij weer aansluit bij de groep’, verduidelijkte algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. Tannane heeft nog een doorlopend contract tot en met 30 juni 2016. (Bron/ lees verder: Heracles.nl)

Plaats je reactie