MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maryam Hassouni krijgt hoofdrol samen met gehandicapt meisje in film

08 mei 2015 | in Film | Reageer

HassouniMaryam Hassouni gaat in een nieuwe film spelen van theatermaakster en actrice Dewi Reijs. In de film gaat de Marokkaanse schone in de hoofdrol spelen samen met een gehandicapt meisje. In juni beginnen de opnames voor de korte film Debiel, het regiedebuut van Reijs.

Debiel gaat over Yildiz, een verstandelijk beperkt meisje dat door toeval terecht komt op de catwalk van een grote modeshow. Op die dag gaat haar grootste wens in vervulling. De rol van Yildiz wordt vertolkt door de 26-jarige Rahime Gungor, die zelf een verstandelijke beperking heeft. Emmy-winnares Maryam Hassouni, bekend uit Dunya & Desi en Offers, speelt de andere hoofdrol.

Producent In-Soo Radstake heeft laten weten donderdag een crowdfundcampagne voor de film te zijn gestart.

Plaats je reactie