MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fractievoorzitter Forza! noemt profeet pedofiel

09 mei 2015 | in Marokko | 1 Reactie

TwitterPaul Meijer, fractievoorzitter van de politieke partij Forza! (Fortuynistische Oproep tot Realistische Zakelijke Aanpak) Haarlemmermeer, heeft de profeet Mohammed (vzmh) op Twitter een pedofiel genoemd. Hij deed dat in een reactie op een tweet van misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Peter verbaasde zich op Twitter over de vervolging van activist Al-Jaberi voor zijn “fuck de koning”-uitspraken. ” ‘Fuck the koning’, mag niet in Nederland. Wel mag Wilders zeggen dat de profeet Mohammed ‘de grootste terrorist is die ooit heeft geleefd”, aldus De Vries op Twitter.

Meijer reageert daarop met de tekst: “Van mij mag het hoor, en dat van de profeet Mohammed klopt niet. Hij was een pedofiel, veel erger.”

Er is 1 reactie

  1. Caran
    09 mei 2015 om 01:30 uur.

    Tja, dan zou de Vries de overleveringen van hem moeten lezen, de veroveringsdrang in Afrika uit naam van zijn Islam die miljoenen doden (tot en met anno 2015) heeft gekost en in zijn opdracht. dus ja? Idem dat er vandaag de dag, wereldwijd kleine meisjes van 9 worden uitgehuwelijkt aan vieze oude mannetjes omdat hij dat ook gedaan heeft! Je kunt het wel onder het kleed vegen maar, dan neem je hem en zijn geschriften niet serieus dus, neem je de islam niet serieus! Over slecht tegen kritiek kunnen ???

Plaats je reactie