MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Filmpje van arrestatie rapper Appa op internet

10 mei 2015 | in Maatschappij | Reageer

Arrestatie AppaRapper Appa, zijn echte naam Rachid El Ghazoui, is donderdagmiddag gearresteerd op een parkeerterrein bij grensovergang Hazeldonk in Noord-Brabant. Hij heeft de rest van de middag in de cel doorgebracht. De rapper spreekt op Twitter van racisme.

Volgens de politie zou de rapper en activist zich hebben verzet bij zijn arrestatie en zou hij een bevel om zijn rijbewijs te tonen hebben genegeerd.

Op internet is een filmpje opgedoken van zijn arrestatie, waarin het vermeende ‘verzet bij arrestatie’ te zien is:

Appa (Rachid El Ghazaoui) werd dus gearresteerd en moest uren doorbrengen in een celletje. Uiteindelijk luidt de officiële politielezing: 'verzet bij arrestatie'. Gelukkig staat dit vermeend verzet op video. (Meer info: http://m.marokko.nl/nieuws/37002/vrije-woord-appa-bedreiging-meldpunt-en-bizarre-aanhouding/)

Posted by Marokko on vrijdag 8 mei 2015

Plaats je reactie