MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man doodgeschoten op straat in Amsterdam

13 mei 2015 | in Maatschappij | Reageer

PolitieEen nog onbekende man is vannacht doodgeschoten in de De Clercqstraat in Amsterdam. Waarschijnlijk gaat het om een man Marokkaanse of Turkse origine. Dat meldt dagblad Het Parool.

De man zou rond middernacht in een auto hebben gezeten toen hij onder vuur werd genomen. De man overleed ter plekke. Zijn lichaam is in de loop van de ochtend weggehaald. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Update:
Het slachtoffer zou een 25-jarige man uit Zaandam zijn. (Bron/ lees vedrer: De Telegraaf)

Plaats je reactie