MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Familie vermiste Marokkaanse piloot reageert op tv [video)]

14 mei 2015 | in Marokko | Reageer

Familie Marokkaanse pilootFamilie van de Marokkaanse piloot die sinds zondag vermist is, nadat zijn gevechtsvliegtuig werd neergehaald door Houthi rebellen, reageert op televisie. De familie van de 26-jarige Yassine Bahri woont in Casablanca en werd bezocht door Al Yaoum 24.

De familie hoopt dat Bahri nog leeft en het goed maakt.

Jemenitische Houthi rebellen lieten de afgelopen dagen een lichaam zien en beweerden dat het van Yassine was. In een tweet laat de Jemenitische organisatie Rasd echter weten dat Yassine nog leeft en is geholpen door soennitische stammen in Marib.

Plaats je reactie