MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw uitstel hoger beroep liquidatiezaak Hamza B

15 mei 2015 | in Justitie | Reageer

HamzaHet hoger beroep tegen Hamza B. is donderdag in Marokko voor de derde keer uitgesteld. Justitie in Tanger vraagt uitstel om zo meer tijd te krijgen voor nader onderzoek. Dat meldt dagblad Het Parool.

Om wat voor onderzoek het gaat, is niet bekend. Ook is nog geen nieuwe datum genoemd. B.

Hamza B. wordt verdacht van betrokkenheid bij de wildwest schietpartij in de Staatsliedenbuurt, waarbij twee Marokkaanse criminelen zijn omgekomen. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie