MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse F16-piloot omgekomen bij crash in Jemen

17 mei 2015 | in Marokko | Reageer

F-16C-Marokko-e1431330281395De Marokkaanse F16-piloot die afgelopen week neerstortte tijdens een missie boven Jemen, is om het leven gekomen bij de crash. Dat meldt MoroccoWorldNews op basis van een verklaring van de Marokkaanse luchtmacht.

Het lichaam van de jonge piloot, Yassine Bahti, wordt zo snel mogelijk naar Marokko gebracht, aldus de verklaring.

Het toestel van Bahti maakte deel uit van de Arabische coalitie, die onder leiding van Saoedi-Arabië vecht tegen de sjiitische Houthi-rebellen. (Bron/ lees verder: Morocco WorldNews)

Plaats je reactie