MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kapelle herdenkt gesneuvelde Marokkaanse soldaten

22 mei 2015 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse vlag bij herdenkingOp de begraafplaats van Kapelle zijn deze week de 600 Franse en Marokkaanse soldaten herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in Nederland.

Bij deze herdenking waren veel vertegenwoordigers van zowel de Franse als de Marokkaanse gemeenschap aanwezig. Er werden onder andere kransen gelegd en volkslieden van beide landen gespeeld.

De Marokkaanse ambassadeur Bellouki dankte Kapelle voor de herdenking. In zijn toespraak riep hij andere gemeenten op ook de Marokkaanse strijders te herdenken tijdens de 4 mei herdenking. “Simpelweg de erkentelijkheid geven die ethisch verschuldigd is”, aldus Bellouki. (Bron/ lees verder: PZC.nl)

Plaats je reactie