MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bakkali verlaat PSV voor onbekende club

24 mei 2015 | in Sport | Reageer

Zakaria BakkaliZakaria Bakkali heeft zich zaterdag voor de laatste keer gemeld bij PSV. De aanvaller heeft op zijn laatste werkdag bij de club afscheid genomen van de medewerkers van PSV en is vertrokken.

De inmiddels 20-jarige Bakkali legde meerdere aanbiedingen van PSV naast zich neer, werd naar de B-kern verwezen en speelde ondertussen al bijna anderhalf seizoen geen wedstrijd op niveau meer. Zaterdag liep zijn contract af.

De éénvoudig Rode Duivel is volgens diverse media op weg naar Valencia, maar PSV weet volgens het Eindhovens Dagblad van niets. Via officiële kanalen is niets bekend over zijn toekomst.

Plaats je reactie