MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw onrust over komst imam naar Nederland

28 mei 2015 | in Maatschappij | Reageer

Moslims in de moskeeOpnieuw is er onrust in de Nederlandse media over de komst van een imam naar Nederland. Dit keer gaat het om de Belgisch-Marokkaanse imam Tarik Chadlioui, ook wel Tarik Ibn Ali genoemd, die dit weekend een van de gastsprekers is op een benefietconferentie in Almere-Buiten.

Hij is uitgenodigd door de moskee Omar Ibn Al Khattab.

Tarik ibn Ali is voor Nederlandse ‘haatmedia’ omstreden omdat hij door hen wordt gezien als de inspirator van het inmiddels opgedoekte Sharia4Belgium. (Bron/ lees verder: HartVanNederland)

Plaats je reactie