MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Islamitische basisscholen groeien hard

29 mei 2015 | in Carriere | Reageer

BasisschoolHet islamitisch basisonderwijs wordt in Nederland steeds populairder. In de afgelopen vijf jaar groeide het aantal leerlingen met maar liefst 22 procent.

Dat meldt het AD.

‘Door het huidige klimaat in Nederland zoeken moslims elkaar steeds meer op’, zegt Haagse schooldirecteur Abdelsadek Maas. Zijn school Yunus Emre in Den Haag groeit als kool. Volgens hem kunnen de kinderen op een islamitische basisschool gewoon zichzelf zijn zonder met de nek te worden aangekeken. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie