MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stichting zet zich in voor meer moslim-pleegouders

01 juni 2015 | in Maatschappij | Reageer

pleegkindMeer moslims moeten zichzelf aanmelden als pleegouders. Dat vindt Stichting MoslimPleegkind, dat is begonnen met de campagne ‘Ontmoet Leyla, een moslimpleegkind’.

In Rotterdam werd afgelopen weekend de campagne gelanceerd, die ervoor moet zorgen dat meer moslim-pleegouders zich aanmelden. De organisatie wil moslims in heel Nederland op informatiebijeenkomsten warm maken voor het pleegouderschap.

Volgens Amal Khayati van Moslimpleegkind speelt het probleem al langer. ”Vanaf 1992 besteedt de moslimgemeenschap al aandacht aan dit onderwerp. Het wordt nu echt tijd dat het de deuren opent voor deze pleegkinderen”, vertelt ze. (Bron/ lees verder: RTV Rijnmond)

Plaats je reactie