MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Toptalent Mastour lijkt Marokkaanse ploeg te kiezen

02 juni 2015 | in Sport | Reageer

Mastour-AC-MilanHachim Mastour staat voor een interlandcarrière bij de Marokkaanse voetbalploeg. Het supertalent lijkt de nationale ploeg van Marokko boven een toekomst bij het Italiaanse elftal te kiezen.

De pas zestienjarige middenvelder van AC Milan zit volgens La Gazzetta dello Sport bij de definitieve selectie voor het Afrika Cup-kwalificatieduel met Libië van 12 juni.

De kans dat de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki Mastour speelminuten gaat geven is groot. Mocht hij daadwerkelijk spelen dan mag hij niet meer voor Italië uitkomen. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie