MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oog in Oog met Appa: zionistische propaganda weerlegd

05 juni 2015 | in Marokko | Reageer

AppaRachid el Ghazaoui (alias Appa) was maandag 1 juni te gast bij praatprogramma Oog in Oog, in een boeiend en messcherp interview stond Rachid zijn mannetje. Aangezien de rapper een vaste gast is bij Palestina demo’s, ging het natuurlijk ook over de Palestijnen.

Host Sven Kockelmann greep dat moment aan om zonder scrupules zionistische propaganda te herhalen. Om die propaganda narratieven tegen te gaan, heb ik een aantal van die uitspraken hieronder (parafraserend) gesommeerd en weerlegd

Lees het gehele artikel verder op de website van WijBlijvenHier.

Plaats je reactie