MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Casablanca strikt voormalig assistent-trainer Ajax

13 juni 2015 | in Sport | Reageer

Ruud-krol naar CasablancaDe Nederlandse trainer Ruud Krol gaat voor een avontuur naar Marokko. De 66-jarige Amsterdammer heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Raja Casablanca.

Na het ontslag van José Romão in mei, vanwege tegenvallende resultaten, ging de ploeg uit Casablanca op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Deze zoektocht heeft geleid tot het aantrekken van de 66-jarige Nederlander.

De voormalig assistent-trainer van Ajax heeft eerder in Afrika diverse clubs gecoacht, waaronder Al Ahly Tripoli. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie