MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Peugeot opent fabriek in Marokko voor de Afrikaanse markt

20 juni 2015 | in Economie | Reageer

De Franse autogroep Peugeot-Citroën PSA gaat een nieuwe fabriek openen in MarokkoDe Franse autogroep Peugeot-Citroën PSA gaat een nieuwe fabriek open in Marokko. De nieuwe fabriek in de Marokkanse stad Kenitra moet jaarlijks 90.000 auto’s produceren voor de Afrikaanse markt.

Met deze zet wil PSA Afrika heroveren op de Japanse en Zuid-Koreaanse concurrenten.

In de nieuwe fabriek wil PSA auto’s gaan produceren van het het type Peugeot 301 en Citroën C-Elysée. Concurrent Renault heeft al een fabriek in de Marokkaanse stad Tanger. (Bron/ lees verder: Telquel.ma)

Plaats je reactie