MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoger beroep Staatsliedenbuurt-verdachte opnieuw uitgesteld

24 juni 2015 | in Maatschappij | Reageer

HamzaHet hoger beroep tegen Staatsliedenbuurt-verdachte Hamza B. in het Marokkaanse Tanger is opnieuw door de rechtbank uitgesteld. Dit keer is de zaak uitgesteld tot 2 juli.

Reden hiervoor is dat de advocaat van de slachtoffers er niet bij kon zijn. Het hoger beroep werd in april en in mei ook al uitgesteld.

Hamza werd afgelopen december in Marokko tot twintig jaar cel veroordeeld voor betrokkenheid bij de liquidaties in de Staatsliedenbuurt. Het OM had levenslang tegen B. geëist. Zowel het OM als B. gingen tegen de straf in hoger beroep. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie