MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan voor dummies [video]

26 juni 2015 | in Geloof | Reageer

De Antwerpse rappers van NoMoBSDe Antwerpse rappers NoMoBS zijn de straat opgegaan en vragen mensen wat zij weten over de ramadan.

Wat zijn de misvattingen en wat betekent vasten echt voor moslims? En hoe zit dat juist met bidden met een volle maag?

Plaats je reactie