MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ghazi: ik ben een sterke jongen

11 juli 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamOndanks dat Anwar El Ghazi volledig meedoet aan de ramadan traint hij gewoon mee met zijn ploeggenoten bij Ajax. Soms zelfs bij hoge temperaturen overdag. Ook speelt hij regelmatig wedstrijden als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zo ook afgelopen vrijdag waar hij de 2-0 voor zijn rekening nam tegen Panathinaikos en daarmee de eindstand op het scorebord zette. ‘Ik ben een sterke jongen, ik kan het aan’, zei hij na afloop van de wedstrijd tegen AjaxTV.

Om op krachten te komen moet hij ’s nachts goed eten en drinken. ‘Ik moet door de Ramadan in de nacht goed eten. De Ramadan kan anders blessures opleveren’, vertelde de vleugelspits verder. (Bron/ lees verder: AjaxTV)

Plaats je reactie