MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De 23-jarige Samir haalt jongen uit brandend huis

13 juli 2015 | in Maatschappij | Reageer

samir is een heldDe 23-jarige Samir El Harracha uit Schoonhoven bedacht zich zondagmiddag geen moment toen hij een huis in vlammen zag opgaan.

De Marokkaanse Nederlander zette zijn auto langs de kant, sloeg een ruit in en haalde de jongen naar buiten. Hij redde een 15-jarige jongen die niet in de gaten had dat de vlammen uit de zolder sloegen, terwijl hij beneden was.

De Brandweer Hollands Midden zegt dat de man “een zeer goede daad” heeft verricht. “Het is niet zo dat hij hem uit de vlammenzee heeft gered, maar door zijn optreden heeft hij wel erger weten te voorkomen.” (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie