MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning op vakantie in Griekenland

22 juli 2015 | in Amusement | Reageer

De Marokkaanse koning Mohamed VIKoning Mohammed VI gaat net als in het verleden dit jaar weer op vakantie naar Griekenland. De monarch trekt zich hiermee weinig aan van de crisis waarin het vakantieland zich bevindt.

Samen met zijn vrouw prinses Lalla Salma, zoon prins Moulay Hassan en dochter Lalla Khadija gaat hij lekker vertoeven op een van de Griekse eilanden.

De Griekse vakantie-eilanden zijn geen onbekend terrein voor de koninklijke familie, ze vieren er al jaren een deel van hun vakantie, meldt de Griekse website Iliapress.

Plaats je reactie