MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko rolt IS-cel op

23 juli 2015 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse politie heeft acht personen opgepakt die een reeks terroristische aanslagen in Marokko zouden plannen. De opgepaktverdachten zouden een groep vormen die trouw gezworen heeft aan de Islamitische Staat (IS).

Volgens website Morocco World News was de terreurcel actief in de steden Tanger, Bouznika, Khouribga en Taounate. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie