MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ajax meldt zich voor Marokkaans wonderkind Mastour’

24 juli 2015 | in Sport | Reageer

Mastour-AC-MilanAjax heeft bij AC Milan geinformeerd naar Hachim Mastour. Dit weten diverse Italiaanse media te melden.

Ajax zou grootse plannen hebben met Hachim Mastour, één van de grotere talenten van AC Milan.

De Marokkaanse Italiaan werd afgelopen winter al gelinkt aan diverse grote clubs, maar nu wil Ajax volgens Italiaanse media echt werk gaan maken van het zeventienjarige talent. Zo’n vijf miljoen euro moet hij kosten.

Plaats je reactie