MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mimoun Ouled Radi ziet hoe overvaller in elkaar wordt getrapt

04 augustus 2015 | in Maatschappij | Reageer

Actuer Mimoun Ouled RadiActeur Mimoun Ouled Radi kon maandagmiddag zijn ogen niet geloven. Terwijl hij lekker op een terrasje van zijn Marokkaanse thee aan het genieten was, zag hij toe hoe omstanders en winkelpersoneel een overvaller flink te grazen namen op straat.

Een vestiging van de Albert Heijn in Amsterdam werd maandagmiddag overvallen door een man met een mes. De man werd buiten overmeesterd en kreeg daarbij flinke klappen. De politie heeft de overvaller inmiddels aangehouden, hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Mimoun: “De overvaller lag bewusteloos op straat, zijn gezicht lag open en hij zat helemaal onder het bloed. Er lag nog geld naast hem, dat ik heb teruggebracht naar de Albert Heijn: 25 euro.” Eerder wilde hij hem nog helpen: “Wat erg, ik wilde hem nog gaan helpen maar hij bleek dus een overvaller te zijn.” (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie