MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imaan Hammam op de cover van Vogue

07 augustus 2015 | in Carriere | Reageer

Model Imaan HammamHet 18-jarige model Imaan Hammam timmert aardig aan de weg in de mode-wereld.

Een jaar geleden stond de Nederlands en Marokkaans-Egyptische nog samen met enkele andere modellen op de cover van de Amerikaanse Vogue, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In het septembernummer van de Nederlandse Vogue staat het jonge model zelfs alleen op de voorkant van het blad.

In verschillende programma’s en bladen wordt ze dan ook vanwege haar leeftijd en prestaties de nieuwe Doutzen Kroes genoemd. (Lees het interview met haar op NU.nl)

Plaats je reactie