MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Zondag einde aan stank rotte vis in Utrechtse zaak”

09 augustus 2015 | in Economie | Reageer

VisDe rottende vis die bewoners aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht bijna een week in de stank zette, is zondag verwijderd. De lucht bleek te komen van een kapotte koelcel van viszaak Vis del Mondo, waarvan de eigenaar op vakantie is in Marokko.

De gemeente heeft een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld, die de rommel zondag heeft opgeruimd.

Eigenaar Marouchi (43) heeft vanuit zijn vakantieadres aangegeven erg ongelukkig te zijn over de gang van zaken en de overlast voor omwonenden. Ook is hij bang dat zijn reputatie door het incident naar de knoppen is. Buurtbewoners die last van de vislucht hebben gehad, krijgen in iedere geval excuses. De eigenaar draait op voor de kosten. Behalve de kosten voor nieuwe sloten en het opruimwerk, is hij naar verluidt ruim 2.000 euro aan visvoorraad kwijt. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie