MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher: eerste jaar bij PSV liep stroef door drukte

10 augustus 2015 | in Sport | Reageer

Adam MaherAdam Maher is begonnen aan zijn derde seizoen bij PSV. De Marokkaanse Nederlander lijkt zijn draai te hebben gevonden bij de Eindhovense club.

In gesprek met Vi kijkt hij terug op zijn eerste jaar, toen alles een beetje stroef liep. ‘Dat eerste jaar is voor mij heel erg leerzaam geweest. Ik weet heel goed wat er fout is gegaan’, vertelt de rechtspoot in gesprek met Voetbal International.

Volgens hem had het onder andere te maken met de drukte. Na een lang seizoen bij AZ, waarin ze de bekerfinale haalden ging hij meteen door naar het EK in Israel. Daarna was hij druk bezig met de transfer naar PSV. “Ik was niet vrij in mijn hoofd. Je bent continu bezig met die transfer. Toen ik eenmaal PSV’er was, had ik nog maar vier dagen vrij. Dat is niks.” (Bron/ lees verder: VI en Goal.com)

Plaats je reactie