MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bakkali: heb niet voor het geld gekozen

13 augustus 2015 | in Sport | Reageer

Zakaria BakkaliBij PSV kreeg Zakaria Bakkali de stempel opgeplakt dat hij op geld uit is, omdat hij daar zijn contract niet wilde verlengen. Hij koos deze zomer dan ook voor een lucratief avontuur bij Valencia.

In het Spaanse blad Super Deporte laat Bakkali weten dat hij allerminst voor het geld heeft gekozen: ”Als ik voor het grote geld was gegaan had ik wel voor Oekraine of Qatar gekozen, maar de manier waarop de club met haar spelers omgaat en het bestuur hebben voor mij de doorslag gegeven. Het bevalt me hier goed en het is dichtbij Marokko, daarbij is het klimaar ook nog in mijn voordeel”, aldus de Belg.

Plaats je reactie