MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse sissersboot zinkt: 12 doden en een overlevende [video]

18 augustus 2015 | in Maatschappij | Reageer

Overlevende gezonken schipIn het zuiden van Marokko voor de kust van Dakhla is vrijdagavond een vissersboot gezonken. Van de dertien vissers op de “Ashraf” boot, heeft slechts één bemanningslid de ramp overleefd.

Het drama voltrok zich vrijdagavond rond een uur of tien, op 27 km varen van de haven van Dakhla (Westelijke Sahara). De bemanning werd volgens het Marokkaans ministerie van Landbouw en Visserij verrast door een storm. Het schip werd kapotgeslagen waarna het snel zonk.

Mohammed Mabrouk overleefde het drama doordat hij zich vastklampte aan een stuk wrakhout. Hij doet zijn verhaal in het ziekenhuis:

Plaats je reactie