MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanane staat voor lastige keuze: Oranje of Marokko

10 september 2015 | in Sport | Reageer

Oussama-TannaneDoor de blessure van Ajacied Anwar El Ghazi, werd Oussama Tannane vorige week opgeroepen voor Jong Oranje.

De Marokkaanse Nederlander, die een indrukwekkende Eredivisie-start maakte, mag hierdoor hopen op een toekomst in het Nederlands elftal. Hij kan echter ook nog steeds kiezen voor een interlandloopbaan bij de Marokkaanse ploeg.

Bondscoach Badou Zaki nam Tannane woensdag alvast op in zijn A-selectie. De 21-jarige linkspoot heeft zich nog niet uitgelaten over een interlandcarrière en staat dus voor hetzelfde dilemma als Anwar El-Ghazi. Beide vleugelaanvallers doorliepen meerdere jeugdelftallen van Oranje, maar staan voor de keuze of zij hun interlands willen spelen voor Marokko of Nederland.

Plaats je reactie