MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui op het trainingsveld van AZ

13 september 2015 | in Sport | Reageer

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui is terug in Nederland. De Marokkaanse Nederlander traint tijdelijk mee met AZ om zo zijn conditie bij zijn oude club op peil te houden. Dat meldt AZ op de eigen website.

In het afgelopen jaar raakte El Hamdaoui uit beeld bij het Italiaanse Fiorentina. In het hele seizoen kwam hij maar drie keer in actie. Aan het einde van het seizoen mocht hij de club verlaten.

In het verleden speelde de Marokkaan voor Excelsior, Tottennham Hotspur, Az, Ajax, Fiorentina en Málaga (verhuurd). Momenteel is hij dus werkeloos. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie