MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minstens een Marokkaan onder doden kraanongeluk Mekka

14 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

Mekka-onweerOnder de 107 doden die vrijdag zijn gevallen toen een bouwkraan op de grote moskee Al-Masjid al-Haram in Mekka viel, is ook een Marokkaan. Dat heeft de Marokkaanse ambassade in Riyad zondag bekend gemaakt.

In een speciale verklaring zegt de ambassade dat het bericht volgt op een eerder persbericht over de toestand van Marokkanen in de heilige islamitische stad. Marokkaanse media meldden eerder dat er geen Marokkanen overleden zijn bij het ongeluk. De ambassade zegt mee te leven en te rouwen om de dood van de Marokkaan.

Zaterdag meldde de Arabische zender al-Arabiya nog dat de slachtoffers afkomstig waren uit onder meer Iran, Turkije, Afghanistan, Egypte, Bangladesh en Pakistan, zonder België te noemen.

Plaats je reactie