MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amsterdammers doneren massaal voor vluchtelingen

20 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

Amsterdam helpt vluchtelingenIn de afgelopen dagen zijn Amsterdammers zo vrijgevig geweest dat het afgiftepunt bij Sportcentrum Caland en ook in de Jan Rebelstraat de toestroom van kleding en andere artikeln niet meer aankan. Dat heeft de gemeente zaterdagavond bekend gemaakt via Twitter.

Voorlopig hoeven mensen geen spullen meer te brengen, is de boodschap.

Sinds deze week verblijven ongeveer 400 Syrische vluchtelingen in het sportcentrum in Osdrop.

Voor meer informatie ga je naar de Facebook pagina Amsterdam Helpt.

Plaats je reactie