MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Weldoener Badr hari deelt schapen uit aan armen

25 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

Badr hariKickbokser Badr Hari heeft ter gelegenheid van het islamitische slachtfeest 200 schapen weggegeven aan arme families in de stad Kenitra in het noordwesten van Marokko.

,,Ik heb tweehonderd schapen weggegeven voor het grote Offerfeest Eid Al-Adna; een initiatief van het Badr Hari genootschap”, zo schrijft de dertigjarige vechter op Instagram. De stichting van de kickbokser zet zich in om kansarmen te helpen.

Badr legt uit wat ze met de schapen hebben gedaan: ,Eerst gingen we naar een weeshuis waar wij vijftien schapen achterlieten. Daar hebben we fantastische kinderen ontmoet die een toptijd hadden. Daarna hebben we dertig schapen gebracht in gevangenis, vijf in een verzorgingstehuis en honderdvijftig aan arme weduwen met kinderen.”

#EidMubarek #عيد_سعيد #BadrHari

Een foto die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Plaats je reactie