MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

AGF-beurs Marokko van 3 tot 6 december

26 september 2015 | in Economie | Reageer

SIFEL MarokkoDe internationale AGF beurs SIFEL Morocco vindt dit jaar van 3 tot 6 december plaats in het Marokkaanse Agadir.

De Nederlandse ambassade in Marokko organiseert op zaterdag 5 december een conferentie over de opzet van een Nederlands-Marokkaans Centrum van Excellence in Horticulture in Agadir.

Het centrum dient als praktische demonstratie locatie voor de Marokkaanse tuinbouwcentrum en geeft Nederlandse bedrijven de kans om innovatieve oplossingen te de promoten die de Marokkaanse teelt kunnen verduurzamen. (bron/ lees verder: Agroberichten Buitenland)

Plaats je reactie