MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

’87 Marokkanen dood bij gedrang Mina’

27 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

Hadj-in-MekkaHet drama donderdagochtend in Mina, nabij Mekka, heeft aan 87 Marokkaanse pelgrims het leven gekost.

Dat melden verschillende bronnen, waaronder de website Sputniknews.com. Bij het drama kwamen afgelopen donderdag 717 mensen om het leven en raaktsen bijna duizend mensen gewond.

Volgens SputnikNews kwamen bij het incident 131 Iraniërs om het leven en 87 Marokkanen. Er zouden pelgims zijn omgekomen uit 18 landen, waaronder ook Kameroen en Egypte. (Bron/ lees verder: Sputniknews.com)

Plaats je reactie