MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Advocaat terug bij Badr Hari

30 september 2015 | in Justitie | Reageer

Badr HariBénédicte Ficq is teruggekomen op haar eerdere besluit om te stoppen als advocaat van Badr Hari.

“Vruchtbaar overleg met Badr Hari heeft geresulteerd in herstel van de relatie advocaat-cliënt”, meldt haar kantoor op Twitter. Meer informatie over de kwestie wil Ficq niet kwijt.

Ficq, de advocate van kickbokser Hari had eerder deze maand de verdediging van haar cliënt ‘om principiële redenen’ neergelegd. Dat kwam mogelijk doordat Hari het gerechtshof, en mogelijk dus ook zijn advocate Bénédicte Ficq, heeft misleid om te voorkomen dat hij opnieuw vastgezet zou worden. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie