MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoger beroep tegen Hamza B. gaat door

09 oktober 2015 | in Justitie | Reageer

HamzaHet hoger beroep tegen Hamza B. (27) in de Marokkaanse havenstad Tanger gaat gewoon door. De rechtbank in Rabat heeft besloten het van corruptie beschuldigde gerechtshof in de havenstad niet te vervangen in zijn zaak.

De rechters zien onvoldoende aanwijzingen dat het hof zich heeft laten omkopen door de familie van Hamza B., met het oog op een lagere straf. Een ex-zwager van Hamza B., die zelf in 2007 door hem zegt te zijn neergeschoten, zegt dat zowel de rechtbank in Tanger als het gerechtshof is omgekocht om B. niet levenslang te geven, maar een lagere straf. De rechtbank in Rabat is daar niet van overtuigd.

Het hoger beroep zal op 22 oktober worden voortgezet. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie