MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duitse test: “Special Gunpower” bevat schadelijke stoffen

10 oktober 2015 | in Maatschappij | 1 Reactie

Special Gunpowder - Chinese theeDe Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest heeft een schokkende ontdekking gedaan. De bij Marokkanen populaire Chinese thee “Special Gunpower” heeft een kwaliteitstest van de consumentenorganisatie bijzonder slecht doorstaan.

Stiftung Warentest heeft 25 verschillende soorten thee getest. De Special Gunpower bevatte de meeste schadelijke stoffen, waaronder restanten van pesticiden en bestrijdingsmiddelen.

De thee was zo zwaar verontreinigd dat de Chinese thee eigenlijk niet verkocht zou mogen worden in Duitsland. Over deze verontreinigde thee is een reportage gemaakt getiteld ‘Groene thee: theetijd met schadelijke stoffen en pesticiden’.

Er is 1 reactie

  1. H.Cruiming
    24 augustus 2016 om 05:21 uur.

    zit er in de groene gunpowder thee van de tuinen ook pesticiden?
    Wie kan mij hier iets over vertellen?

Plaats je reactie