MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech verliest met Marokko, maar maakt indruk als spelverdeler

11 oktober 2015 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech heeft vrijdag bij zijn eerste wedstrijd voor het Marokkaanse elftal met 1-0 verloren van Ivoorkust. De spelmaker van FC Twente maakte echter veel indruk als de nummer 10 van Marokko.

De aanvoerder van FC Twente speelde in Agadir ruim een uur mee in de oefeninterland tegen Ivoorkust. Bij het verlaten van het veld in de 66ste minuut, toen hij plaatsmaakte voor Younes Belhanda, kreeg hij een klaterend applaus van de supporters.

Ziyech verkoos onlangs Marokko boven het Nederlands elftal. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

Plaats je reactie