MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Venlose imam nog altijd vermist in Mekka

14 oktober 2015 | in Maatschappij | Reageer

Hadj-in-MekkaDe imam van de Al-Houda moskee in Venlo is officieel opgegeven als vermist in Saoedi- Arabië. In dat land staat hij niet geregistreerd als aangehouden.

Dat heeft het Marokkaanse consulaat in Jeddah aan de familie van de imam en de Marokkaanse ambassade in Nederland meegedeeld, meldt 1Limburg. De imam (33) was met een Venlose groep gelovigen op bedevaart (hadj) en werd op 16 september bij aankomst in Jeddah direct voor controle meegenomen. Sindsdien is niets meer van hem vernomen

Lees het gehele artikel verder op de website van 1Limburg.

Plaats je reactie