MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bentley opent eerste showroom in Marokko

15 oktober 2015 | in Economie | Reageer

Bentley-Casablanca-001De Britse autofabrikant Bentley heeft zijn eerste Marokkaanse showroom geopend. En dat is niet zomaar, want voor veel Marokkanen in de grote steden zijn dikke wagens allang geen vreemde objecten meer in het straatbeeld.

Bentley acht de tijd rijp voor de opening van een eigen showroom in het Aïn Sebaâ-district in Casablanca. De Bentley-showroom zou rond de 500 auto’s kunnen herbergen.

Bentley Motors Limited, opgericht in 1919 in Engeland, is een van de meest exclusieve automerken ter wereld. Sinds 1998 behoort Bentley tot de groep Volkswagen. (Bron/ lees verder: Automotiveworld.com)

Plaats je reactie