MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Burgemeester Aboutaleb hoopt op excuses

17 oktober 2015 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebDe Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb hoopt dat mensen die hem donderdag beledigden, hun excuses komen aanbieden.

De Rotterdamse burgervader zou “het fijn vinden als mensen die mij hebben uitgescholden, mij een mailtje sturen of even langskomen en zeggen: ’Burgemeester, sorry ik was boos en had het niet moeten doen’. Maar als mensen dat niet doen, heb ik er ook vrede mee.”

Dat zegt hij in het Algemeen Dagblad. Tijdens een informatiebijeenkomst afgelopen donderdag liepen de gemoederen hoog op bij een bijeenkomst over een azc. Velen schreuwden door elkaar en na afloop gooiden ze stenen naar de politie. Over de kritiek zegt Aboutaleb: “Ik begrijp het wel, maar heb er geen begrip voor.” (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie