MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gebruik FinFisher spyware populair bij overheden

22 oktober 2015 | in Maatschappij | Reageer

FinFisher spywareDe beruchte FinFisher spionagesoftware waarmee elke computer door politiediensten gekaapt kan worden, stijgt in populariteit. Maar liefst 32 landen zijn inmiddels geïdentificeerd als gebruikers.

FinFisher is geavanceerde spyware die uitsluitend aan overheidsinstellingen en politiekorpsen wordt verkocht. De software is onder meer in staat om op afstand elke computer te infecteren, bestanden te kopiëren, Skype-gesprekken te onderscheppen en log-toetsaanslagen te herkennen. De spyware wordt geproduceerd en geleverd door het Brits-Duitse bedrijf Gamma Group gevestigd in München, ‘om overheden te helpen met het opsporen van zware criminelen.’

Uit een nieuw onderzoek blijkt dat inmiddels 32 landen met FinFisher werken. Waaronder Marokko, Egypte, Indonesië, Jordanië, Kazachstan, Ethiopië, Turkije, Bangladesh, Mexico, Saoedi-Arabië en Nigeria. Maar ook westerse landen als Spanje, Italië, België, Servië en Roemenië werken met deze software. (Bron/ lees verder: Ravage-webzine.nl)

Plaats je reactie