MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hamza B. opnieuw veroordeeld tot 20 jaar cel

23 oktober 2015 | in Justitie | Reageer

HamzaDe Amsterdamse crimineel Hamza B. is in Marokko in hoger beroep opnieuw tot 20 jaar veroordeeld. Terwijl het OM levenslang had geëist. Het gerechtshof in Tanger acht hem medeplichtig aan de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012.

Zijn advocaat gaat in cassatie tegen de uitspraak, maakte hij vrijwel direct bekend.

Hamza B. vluchtte in 2012 na de schietpartij in de Staatsliedenbuurt naar Marokko, waar hij in juni 2013 op het vliegveld werd aangehouden. In Nederland werd hij verdacht van de moord op de 28-jarige Youssef Lkhorf en de 21-jarige Said El Yazidi en van poging tot moord op twee motoragenten. (Bron/ lees verder: Radio1)

Plaats je reactie