MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari scoort in benefietduel Mustapha Hadji

26 oktober 2015 | in Marokko | Reageer

Badr HariBadr Hari blijkt ook een talent te hebben voor het voetballen. De Marokkaanse Nederlander voetbalde dit weekend tussen allerlei (voormalig) wereldsterren in een benefietduel voor de Marokkaanse voetballegende Mustapha Hadji.

Hari luisterde zijn optreden op met een doelpunt.

De kickbokser speelde samen in een team met de Braziliaan Ronaldinho en scoorde in de eerste helft een doelpunt, tot grote vreugde van Ronaldinho.

Plaats je reactie