MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko gaat grote treinstations renoveren

27 oktober 2015 | in Economie | Reageer

treinstationMarokko heeft grootse plannen voor het renoveren van vijf treinstations. Het land heeft daarvoor 250 miljoen dollar voor gereserveerd.

Het gaat om de stations van Rabat, Rabat Agdal, Kenitra, Tanger en Casablanca. De renovatie van deze stations is nodig zodat de Marokkaanse hogesnelheidstreinen TGV vanaf 2018 deze stations kan aandoen.

De werkzaamheden beginnen eind dit jaar. Hieronder een impressie van de renovatie van een van de stations: Rabat Agdal

Plaats je reactie