MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgen eisen duidelijkheid over lot Ali Aarrass

29 oktober 2015 | in Maatschappij | Reageer

Ali AarrassZo’n tweehonderd mensen hebben zich woensdagmiddag voor de Marokkaanse ambassade in Brussel verzameld om hun steun te betuigen aan Ali Aarrass.

De betogers eisen duidelijkheid over het lot van de Belgische Marokkaan Ali Aarrass, die deze week na een lange hongerstaking werd overgebracht naar de intensive care van een ziekenhuis in Rabat.

Aarrass is in Marokko tot twaalf jaar cel veroordeeld voor terroristische activiteiten, maar die veroordeling is omstreden omdat zijn bekentenissen verkregen zijn onder foltering. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie