MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali Aarrass stopt met hongerstaking

05 november 2015 | in Maatschappij | Reageer

Ali AarrassAli Aarrass, de Marokkaanse Belg die al jarenlang in de Marokkaanse gevangenis onterecht vastzit, heeft zijn hongerstaking beëindigd.

Dat meldt zus Farida woensdag op Facebook. Zij bevindt zich bij haar broer in Marokko.

“Hij heeft een verschrikkelijke nacht achter de rug. Zijn maag hield niks meer binnen, hij moest de hele tijd braken”, zegt ze. Echter, Ali en zijn zus gaan verder met de strijd om hem zo snel mogelijk uit de Marokkaanse gevangenis te halen.

Plaats je reactie